Video bewerking

Opnamen

Cross Internet Marketing maakt alle opnamen zelf. Dit komt doordat wij als bedrijf een interne werknemer in ons team hebben, die ervaring heeft met het filmen en monteren van bedrijfsfilms. De professionele SONY HVRHD 1000E camera vormt de basis van de productie van bedrijfsfilms. Deze camera bevat hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit om professionele films te maken.

Tevens beschikken wij over een superieur statief waarop de camera staat. Deze camera zorgt voor strakke contouren in het beeld van de bedrijfsfilm, waardoor de film een professionelere uitstraling krijgt. Wij stemmen alle onderdelen op elkaar af, brengen de gegevens in kaart en spreken een definitieve datum af voor het filmen van uw bedrijfsfilm.


Montage bedrijfsfilm


Voor de montage van de bedrijfsfilm gebruiken wij de professionele sofware Adobe Creative Suite 5 Production Premium. Dankzij deze software bewerken wij bedrijfsfilms op een snelle en effectieve manier en stijgt de kwaliteit van de gemaakte bedrijfsfilm. Ook kunnen wij met de software geluidseffecten toe voegen en beelden verduidelijken.

Oplevering bedrijfsfilm

Als de bedrijfsfilm is opgenomend en gemonteerd, branden wij de film op DVD, Blu-ray of zetten wij de bedrijfsfilm via zoekmachine optimalisatie en webdesign op uw eigen website. Met zoekmachine optimalisatie zorgt Cross Internet Marketing ervoor dat uw website hoog in de zoekmachines komt te staan en dat men uw bedrijf met enkele zoekwoorden vindt.

Wilt u echt indruk maken op uw bezoekers? Dan is Blu-ray de perfecte oplossing voor u. Blu-ray heeft in tegenstelling tot een DVD een kraakheldere beeldkwaliteit, waardoor de bedrijfsfilm nog professionelere overkomt op de klant/potentiële klanten.

Referenties
Recent project