Meerwaarde business clip

Heeft u interesse in het laten maken van een business video, maar u vraagt zich af wat nou de meerwaarde is van de business video? Met een commercial vergroot u bijvoorbeeld uw naams-bekendheid, maar is daarvoor van een te kleine omvang. Een business video is echter wel van belang voor uw bestaande en potentiële klanten: zij zien in één klik wie u bent, welke diensten u heeft en voor welke doelgroep uw diensten zijn. Een beeld zegt immers veel meer dan woorden

In een korte product-video geeft u visuele informatie over het gebouw van uw bedrijf, de doelgroep van uw bedrijf, de diensten van uw bedrijf en de bijzondere eigenschappen. Door middel van enkele krachtige zinnen in de product-video en een aandachttrekkende slogan ondersteunt u de visuele informatie. De product-video zal hooguit één minuut duren, waardoor u korte videoshots krijgt.

Heeft u interesse in een product-video? U hoeft natuurlijk niet per se uw bedrijf te promoten, maar u kunt deze business video ook gebruiken voor de promotie van een product of handeling. Het gaat erom dat u in slechts een minuut duidelijk maakt hoe uw bedrijf werkt aan uw klant of een bedrijf. Neem snel contact op met CIM Bedrijfsfilmpresentaties en bespreek de mogelijkheden voor u!

Referenties
Recent project