waarom een business clip?

Een business clip, ofwel een pitchclip, is een korte promotiefilm waarin u uw eigen bedrijf promoot. Deze pitchclip kunt u laten zien bij een bedrijfspresentatie, maar bijvoorbeeld ook aan sollicitanten en natuurlijk uw klanten. CIM Bedrijfsfilmpresentaties maakt voor u een professionele promotie-film van het bedrijf en zorgt ervoor dat de pitchclip ook goed aansluit bij het imago van uw bedrijf.

CIM Bedrijfsfilmpresentaties spreekt samen met u het concept door, alvorens de professionele werknemers beginnen aan de promotiefilm. Met een mooie slogan en duidelijke, korte teksten laat u in hooguit één minuut het bedrijf, de doelgroep en de diensten zien. Uw klanten weten dus meteen wat de eigenschappen zijn van uw bedrijf en kennen er een kwaliteit aan toe. Dit is zeer belangrijk voor de klant, die graag een duidelijk overzicht wil hebben op de diensten/kwaliteit van een bedrijf.

Wilt u graag een promotiefilm van uw bedrijf? Neem dan snel contact op met CIM Bedrijfsfilm-presentaties voor de mogelijkheden voor uw pitchclip. De werknemers bedenken een uniek concept en houden daarbij rekening met uw wensen en eisen. CIM is dé grote specialist op het gebied van promotiefilms en zorgt ervoor dat u een bedrijf kunt presenteren zonder zorgen om de kwaliteit!

Referenties
Recent project