voordelen internetfilm

Bij CIM Bedrijfsfilmpresentaties kunt u terecht voor uw webvideo of bedrijfsvideo voor op het internet. Wij maken voor u een bedrijfsvideo, instructievideo, business-video of commercial voor op het internet. Internetfilms zijn effectiever dan commercials op tv; denkt u maar eens aan de reclames, die iedereen weg drukt. CIM Bedrijfsfilmpresentaties voorziet u van een originele internetfilm, waarmee u de aandacht lokt van echte potentiële klanten op het juiste moment!

Uit onderzoek is gebleken dat een webvideo effectiever is dan een commercial op de tv, doordat men een webvideo op het juiste moment aan de juiste persoon toon. Bovendien wees eerder onderzoek ook uit dat men van een webvideo vijftig procent onthoudt, terwijl dit minder is bij lezen (tien procent) en horen (twintig procent). Klanten onderneemt sneller actie na het zien van een webvideo; ze blijven langer op site, onthouden uw boodschap beter en nemen sneller contact op.

Met een bedrijfsvideo op het internet heeft u dus vele voordelen ten opzichte van een commercial op de televisie. Neem daarom snel contact op met CIM Bedrijfsfilpresentaties, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken voor uw bedrijfsvideo op het internet. Bij CIM bent u zeker van een uitstekend eindresultaat, waardoor u vanzelf meer potentiële klanten en omzet binnenhaalt!

Referenties
Recent project