waarom een impressiefilm?

Met een bedrijfsfilm op uw website, tijdens uw presentatie of op dvd voor uw werknemers straalt u een bepaalde professionaliteit uit, waar veel bedrijven nog niet optimaal gebruik van maken. Er zijn bedrijfsfilms in verschillende soorten en maten, waarvan de impressiefilm er één is. Met de impressiefilm kunt u uw klanten laten proeven aan uw product. Zoals het oude gezegde luidt: één beeld zegt meer dan duizend woorden. Samen met u CIM Bedrijfsfilmpresentaties speelt daarop in!

Stel, u wilt één of meerdere huizen verkopen, maar deze staan al zeer lang te koop. Op uw site staat een beschrijving van deze huizen, met daarbij een enkele foto. CIM Bedrijfsfilmpresentaties denkt vanuit de doelgroep en raadt u daarom aan een impressiefilm te maken, zodat de klant een impressie krijgt van deze huizen. Klanten reageren eerder op een huis als zij ergens een goede impressie op doen. Uiteraard geldt dit niet alleen voor de huizenmarkt, maar zo werkt het in de hele zakenwereld.

Bent u op zoek naar een videobedrijf voor het maken van de beste impressiefilms? Bekijk dan snel samen met CIM Bedrijfsfilmpresentaties de mogelijkheden voor het maken van een impressiefilm. Onze ervaren en gespecialiseerde werknemers zorgen voor een resultaat waar u trots op kunt zijn!

 

 

Referenties
Recent project