Voordelen bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm heeft vele voordelen die relevant zijn voor uw bedrijf. Hieronder leggen we de zes belangrijkste voordelen uit.

De belangrijkste voordelen van een bedrijfsfilm zijn:

1. Een bedrijfsfilm zorgt voor een goede interactie met de desbetreffende prospect. Dit komt doordat er tijdens de weergave van de bedrijfsfilm interessante informatie en videobeelden langskomen. De klant maakt de beleving van het bedrijf als het ware zelf mee en wordt van het begin tot aan het einde geprikkeld. Uit onderzoek is bovendien gebleken dat mensen informatie beter opnemen in combinatie van beelden en geluid.
2. De gegeven informatie blijft door het gebruik van videobeelden beter hangen in het brein van de klant. Dit komt doordat mensen denken in beelden naarmate ze worden geïnformeerd. Hoe meer de klant denkt in beelden hoe beter ze de informatie zullen onthouden.
3. U trekt met een bedrijfsfilm potentiële klanten aan en u bouwt naamsbekendheid op door bijvoorbeeld uw logo zichtbaar in beeld te laten komen.
4. U stimuleert de verkoop van producten doordat de klant visueel kennis maakt met uw producten en een voorstelling krijgt van uw dienstenaanbod.
5. Door de eigen inbreng van de klant is elke bedrijfsfilm uniek en precies toegespitst op uw core business, wensen en behoeften!
6.Videobeelden zeggen veel meer dan woorden!

Referenties
Recent project