waarom een commercial?

Een commercial kan een grote invloed hebben op de omzet van uw onderneming, indien de tv commercial van op de juiste manier wordt gemaakt. Daarvoor bent u bij CIM Bedrijfsfilm-presentaties op het juiste adres. Wij helpen u op weg en bedenken samen met u een creatieve commercial die perfect past bij het imago van uw bedrijf; CIM is specialist in bedrijfsvideo`s!

Een commercial kunt u gebruiken voor op tv of online op het internet. Commercials maken is niet zomaar iets en daarom helpen onze gespecialiseerde werknemers u graag met het opzetten van een concept, het creëren van de beelden en de filmshoot. Onderzoek toonde aan dat klanten een product eerder kopen als zij de naam van een bedrijf herkennen; met een tv commercial vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf en verleidt u uw klanten dus tot de aankoop van uw product.

Bent u op zoek naar een tv commercial voor bepaalde producten in uw bedrijf? Neem dan snel contact op met CIM Bedrijfsfilmpresentaties en bespreek de mogelijkheden voor uw commercial. Onze werknemers zijn ervaren en zorgen voor een uitstekend, kwalitatief eindresultaat. Bij CIM bent u op het juiste adres voor de creatie van een unieke, professionele commercial/bedrijfsfilm!

Referenties
Recent project